top of page
leksaksbiblioteket-8623_edited_edited.jpg
Nu kan du låna leksaker i Tynnered!

Leksaksbiblioteket kommer till Opaltorgets bibliotek en torsdag i månaden, med start 2 november! Då kan du som bor i Tynnered låna leksaker och delta i barnaktiviteter. 

Nu under hösten kan du som vill låna leksaker i Tynnered göra det en torsdag i månaden. Då dyker nämligen Leksaksbiblioteket upp på Opaltorgets bibliotek klockan 15:00-17.00.

Leksaksbiblioteket är en liten förening med många engagerade medlemmar.  Vi har vi ett stort utbud av giftfria och pedagogiska babyprylar och barnleksaker - Över 1300 stycken!

 

Såhär gör du för att låna leksaker i Tynnered:

1. Skapa ditt konto. Med detta konto kan du göra din första reservation.

2. Du väljer vad du vill låna och gör en reservation.


3. Vi tar med ditt lån till Kreativt Labb på Opaltorgets bibliotek.

4. Du hämtar upp ditt lån och får ett datum för återlämning.

5. Om du vill göra ett nytt lån vid nästa tillfälle gör du en ny reservation senast 24 timmar före nästa tillfälle.


6. Nästa månad lämnar du tillbaka ditt lån och hämtar ut ditt nya lån.

 

Vad kostar det?

För dig som blir medlem i Tynnered kostar medlemskapet endast 200:- för hela fyra månader (50 kronor per månad). Du betalar ditt medlemskap med Swish när du hämtar upp ditt lån.

Dela - leka - mötas


Vid varje besök stannar vi i två timmar. Då blir det roliga teman och aktiviteter för barn och dom minsta (0-7 år). Såklart är det lika kul för de vuxna att vara med! Leksaksbiblioteket är nämligen inte “bara ett bibliotek” utan vi är också ett community där barn och deras vuxna kan hänga och leka. Så det blir pyssel, ansiktsmålning och fler överraskningar som vi inte kan avslöja ännu.


 

Planerade tillfällen:

  • Torsdag 7 december kl 15-17
     

Skriv ner den 7:e december kl 15-17 i din kalender så ses vi på Kreativt labb på Opaltorgets bibliotek. Vi ser fram emot att träffa dig och dina barn! 

PS! Du är varmt välkommen att komma och delta på våra aktiviteter även om du inte vill bli medlem och låna hem leksaker! Det är gratis att delta på aktiviteterna.

bottom of page