photo-1487687944474-d9cf58dda287.webp

Aktuella engagemang

Så här kan du engagera dig just nu!

Leksaksbiblioteket bygger på att det finns medlemmar och volontärer som engagerar sig!
Utan medlemmar - inget leksaksbibliotek helt enkelt!

 

Bemanning, rengöring och sortering

Hjälp till med bemanning och fix på plats under våra öppettider eller innan öppning. Du bemannar de första gångerna tillsammans med en av våra anställda, sen kan det handla om att bemanna tillsammans med annan engagemangsmedlem. Tider där du kan komma och hjälpa till: tis, ons 13- 17, fre, lör 10-14

Event

Var med och hjälp till att fylla vår verksamhet med roliga aktiviteter, träffar och studiecirklar. Kanske har du själv idéer som du vill genomföra hos oss, kanske inte. Här handlar det om både planering och genomförande.

Kommunikation - få fler att hitta till LB

Gillar du att skriva texter, göra små filmklipp och interagera i sociala medier? Har du kanske egna idéer kring hur fler kan hitta till oss?

Städa

Vi håller LB rent och fräscht genom grundlig städning. Kanske är du en sådan som finner lugnet i att städa - då kanske detta uppdrag är något för dig!

Affischering

Vi behöver affischeringshjälp! Var vill du affischera? Vi uppskattar att engagemanget tar ca 3 h.

Fota fina bilder på LB

Är du bra på det där med foto och har en schysst kamera? Vill du komma hit och ta ett gäng snygga bilder på verksamheten?

Drop off/pick up vid Garveriet i Floda

Försa lördagen varje månad är det pick up/drop off vid Garveriet i Floda. Har du tillgång till bil och vill vara med och hjälpa till med leveranserna? Hör av dig så berättar vi mer.

Gästa vårt instakonto i en vecka

Gillar du att instagramma? Har du tips, inspiration eller information kring barns lek, pyssel, smultronställen, hållbart föräldraskap, pedagogik, jämställdhet eller annat som du vill dela med dig av? Hör av dig så berättar vi mer!

Har du annat som du vill göra hos/med oss?

Det är alltid roligt och väldigt uppskattat med egna initiativ. Har du idéer på events, utvecklingsarbete eller annat som du tror skulle vara bra för LB? Berätta för oss!