photo-1487687944474-d9cf58dda287.webp

Aktuella engagemang

Så här kan du engagera dig just nu!

Leksaksbiblioteket bygger på att det finns medlemmar och volontärer som engagerar sig!
Utan medlemmar - inget leksaksbibliotek helt enkelt!

 

Bemanning

Vi behöver hjälp med bemanning på lördagar!

Heldag eller halvdag, båda funkar. Kom själv eller ta med en pyttis som mest bara hänger på. (Pga. att vi har så begränsat med antal personer som kan hänga här på samma gång, går det nu inte att ta med sig sina lekande kids under bemaningen 😞)

För att boka upp dig, maila oss (knapp nedan) och meddela när du kan komma.

 

Ekonomiredovisning för föreningen

Föreningen behöver någon som sköter den löpande ekonomiredovisningen.

 

Drop off/pick up på öppna förskolan i Backa

En gång i månaden åker vi och hämtar/lämnar lån på öppna förskolan i Backa. Skulle du kunna sköta leveranserna? Antingen i eget fordon eller lånat från oss. Hör av dig så berättar vi mer.

 

Drop off/pick up på öppna förskolan i Lundby

En gång i månaden vill vi åka och hämtar/lämnar lån på öppna förskolan i Lundby. Skulle du kunna sköta leveranserna? Antingen i eget fordon eller lånat från oss. Hör av dig så berättar vi mer.

 

Affischering

Vi behöver affischeringshjälp! Var vill du affischera? Vi uppskattar att engagemanget tar ca 3 h.

 

Fixa gardiner

Vi behöver gardiner att hänga över leksakshyllorna samt gardiner för fönstrena. Detta t.ex. för att det hade varit bra att kunna täcka för vid vissa event (lätt att bli distraherad av leksakerna när en ska ha barnyoga och svårt att få till discokänsla när det är jätteljust). I engagemanget ingår att fundera ut hur de ska hängas upp, genomföra inköpen (fast LB betalar ju såklart) och sedan sy det som behövs.

 

Gästa vårt instakonto i en vecka

Gillar du att instagramma? Har du tips, inspiration eller information kring barns lek, pyssel, smultronställen, hållbart föräldraskap, pedagogik, jämställdhet eller annat som du vill dela med dig av? Hör av dig så berättar vi mer!

 

Har du annat som du vill göra hos/med oss?

Det är alltid roligt och väldigt uppskattat med egna initiativ. Har du idéer på events, utvecklingsarbete eller annat som du tror skulle vara bra för LB? Berätta för oss!

 

Slottsskogsgatan 13, 414 53 Göteborg
Öppettider: Tis, ons, tors 14-17, fre 10-17 & lör 9-15

0767-090553

  • Facebook
  • Instagram