Aktuella engagemang

Så här kan du engagera dig just nu!

Leksaksbiblioteket bygger på att det finns medlemmar och volontärer som engagerar sig!
Utan medlemmar - inget leksaksbibliotek helt enkelt!

 

Hjälp till på pop up:s

Vi planerar att göra pop ups på olika lekplatser, främst i området nära Leksaksbiblioteket och främst under vardagseftermiddagar.


Vid tillfällena behöver vi vara två på plats, en från oss i personal och en engagemangsmedlem, som hjälper till att hålla koll på alla grejer, pratar om Leksaksbiblioteket med barn och föräldrar samt är allmänt social.


Har du lite mer självgående barn kan du  också ta med egna kidsen! Låter detta som något du kan göra? Maila oss, så återkommer med mer info om tider.

 

Drop off/pick up på öppna förskolan i Backa

En gång i månaden åker vi och hämtar/lämnar lån på öppna förskolan i Backa. Skulle du kunna sköta leveranserna? Antingen i eget fordon eller lånat från oss. Hör av dig så berättar vi mer.

 

Support för denna hemsida

Vi behöver supporthjälp för denna hemsida. Har du koll på det här med webbhotell, domäner, SEO m.m, då kanske detta är något du skulle vilja hjälpa LB med?

 

Fixa gardiner

Vi behöver gardiner att hänga över leksakshyllorna samt gardiner för fönstrena. Detta t.ex. för att det hade varit bra att kunna täcka för vid vissa event (lätt att bli distraherad av leksakerna när en ska ha barnyoga och svårt att få till discokänsla när det är jätteljust). I engagemanget ingår att fundera ut hur de ska hängas upp, genomföra inköpen (fast LB betalar ju såklart) och sedan sy det som behövs.

 

Affischering

Vi behöver en som affischerar i Majorna-Linné området. (Senare kommer vi också behöva affischering på fler ställen, men det återkommer vi med). Vi uppskattar att engagemanget tar ca 3 h.

 

Gästa vårt instakonto i en vecka

Gillar du att instagramma? Har du tips, inspiration eller information kring barns lek, pyssel, smultronställen, hållbart föräldraskap, pedagogik, jämställdhet eller annat som du vill dela med dig av? Hör av dig så berättar vi mer!

 

Har du annat som du vill göra hos/med oss?

Det är alltid roligt och väldigt uppskattat med egna initiativ. Har du idéer på events, utvecklingsarbete eller annat som du tror skulle vara bra för LB? Berätta för oss!

 

Slottsskogsgatan 13, 414 53 Göteborg

Särskilda öppettider v 28-31 (6/7-2/8) tis, ons, tors, 10-17 ☀️

Ordinarie öppettider: Tis, ons, tors 14-17, fre 10-17 & lör 9-15

0767-090553