top of page
Engagera dig: History

Vad roligt att du har hittat hit!

Vi söker dig som vill engagera dig i Leksaksbiblioteket

Vår organisation bygger till stora delar på engagemang från våra medlemmar. Att engagera dig i Leksaksbiblioteket kan du göra av olika anledningar. Kanske gillar du verksamheten och tycker att det är roligt att låna och leka hos oss eller så har du en stor drivkraft att vilja vara med och bidra för en hållbar utveckling? Oavsett vilket är du varmt välkommen till oss. Väljer du dessutom att engagera dig 20 timmar om året är ditt medlemskap gratis och du lånar hem upp till sex leksaker åt gången. Inte så illa! 


Just nu, söker vi dig som vill hjälpa till med något av nedanstående områden. När du väljer är det två saker du behöver fundera på. “Vad tycker jag är roligast” och “ungefär hur många timmar kan jag bidra med under året?”

Jag vill engagera mig!

Jag är intresserad av att hjälpa till med:

Vad roligt att du vill engagera dig i Leksaksbiblioteket! Vi återkommer till dig så snart vi kan!

Bemanning, rengöring och sortering

Hjälp till med bemanning och fix på plats under våra öppettider. Alternativt med sortering och rengöring av leksaker innan öppning. De första gångerna bemannar du tillsammans med en av våra anställda, senare tillsammans med andra engagemangsmedlemmar.

Våra öppettider:
Tisdagar - onsdagar 13- 17, samt fredagar - lördagar 10-14.

Sponsorer

Jobbar du på ett företag som vill profilera sig utifrån ett cirkulärt, hållbart tänkande eller har kontakt med företag som kan vara aktuella sponsorer?

Vi är i ett första skede att inleda kontakt med sponsorer och söker dig som tycker att det skulle vara spännande att hjälpa till att identifiera, etablera kontakt och inleda dialog med företag. 
Vi har färdiga företagspaket i olika nivåer som företagen kan välja mellan.

Stipendier

 Vi söker dig som vill gå igenom befintliga listor över stipendier, inleda och etablera en
personlig kontakt med stiftelser samt skriva ansökningar.

Event

Var med och hjälp till att fylla vår verksamhet med roliga aktiviteter, träffar och studiecirklar. Kanske har du själv idéer som du vill genomföra hos oss, kanske? Här handlar det om både planering och genomförande.

Kommunikation - få fler att hitta till LB

Gillar du att skriva texter, göra små filmklipp och interagera i sociala medier? Har du kanske egna idéer kring hur fler kan hitta till oss?

Städning

Vi håller LB rent och fräscht genom grundlig städning. Kanske är du en sådan som finner lugnet i att städa - då kanske detta uppdrag är något för dig!

Affischering

Vi behöver affischeringshjälp!

Var vill du affischera? Vi uppskattar att engagemanget tar ca 3 h.

Fotografera på LB

Är du bra på det där med foto och har en schysst kamera? Vill du komma hit och ta ett gäng snygga bilder på verksamheten?

Har du annat som du vill göra hos/med oss?

Det är alltid roligt och väldigt uppskattat med egna initiativ. Har du idéer på events, utvecklingsarbete eller annat som du tror skulle vara bra för LB? Berätta för oss!

Engagera dig: Mission

Jag vill engagera mig!

Jag är intresserad av att hjälpa till med:

Vad roligt att du vill engagera dig i Leksaksbiblioteket! Vi återkommer till dig så snart vi kan!

bottom of page