photo-1487687944474-d9cf58dda287.webp

Aktuella engagemang

Så här kan du engagera dig just nu!

Leksaksbiblioteket bygger på att det finns medlemmar och volontärer som engagerar sig!
Utan medlemmar - inget leksaksbibliotek helt enkelt!

 

Drop off/pick up vid Garveriet i Floda

Varannan lördag är det pick up/drop off vid Garveriet i Floda.  Har du tillgång till bil och vill vara med och hjälpa till med leveranserna? Hör av dig så berättar vi mer.

 

Bemanning, rengöring och sortering

Hjälp till med bemanning och fix på plats under våra öppettider. Du bemannar tillsammans med en av våra anställda. LB behöver engagemangsmedlemmar på plats: tis, ons 14-17, fre 10-17 och lördagar 10-15.

 

Fota fina bilder på LB

Är du bra på det där med foto och har en schysst kamera? Vill du komma hit och ta ett gäng snygga bilder på verksamheten?

 

Värva fem nya medlemmar

Vi är ca 350 medlemsfamiljer, men vi behöver bli fler. Berätta för alla du känner och säg åt dem att bli medlemmar här. Värvar du fem medlämmar så räknas det som ett genomfört engagemang! När de tecknar sitt medlemskap, be dem uppge att dig som värvare.

 

Ekonomiredovisning för föreningen

Föreningen behöver någon som sköter den löpande ekonomiredovisningen.

 

Affischering

Vi behöver affischeringshjälp! Var vill du affischera? Vi uppskattar att engagemanget tar ca 3 h.

 

Gästa vårt instakonto i en vecka

Gillar du att instagramma? Har du tips, inspiration eller information kring barns lek, pyssel, smultronställen, hållbart föräldraskap, pedagogik, jämställdhet eller annat som du vill dela med dig av? Hör av dig så berättar vi mer!

 

Har du annat som du vill göra hos/med oss?

Det är alltid roligt och väldigt uppskattat med egna initiativ. Har du idéer på events, utvecklingsarbete eller annat som du tror skulle vara bra för LB? Berätta för oss!