Bemanning

Vi behöver hjälp med bemanning på lördagar!

Heldag eller halvdag, båda funkar. Kom själv eller ta med barn som är lite mer självgående eller är en pyttis som mest bara hänger med.

För att boka upp dig, maila oss (knapp nedan) och meddela när du vill komma.

Hjälp till på pop up:s

Vi planerar att göra pop ups på olika lekplatser, främst i området nära Leksaksbiblioteket och främst under vardagseftermiddagar.

Vid tillfällena behöver vi vara två på plats, en från oss i personal och en engagemangsmedlem, som hjälper till att hålla koll på alla grejer, pratar om Leksaksbiblioteket med barn och föräldrar samt är allmänt social.

Har du lite mer självgående barn kan du  också ta med egna kidsen! Låter detta som något du kan göra? Maila oss, så återkommer med mer info om tider.

Support för denna hemsida

Vi behöver supporthjälp för denna hemsida. Har du koll på det här med webbhotell, domäner, SEO m.m, då kanske detta är något du skulle vilja hjälpa LB med?

Vill du få sms när vi pop up:ar?

Klädbyte på Naturhistoriska 21/10

Den 21/10 kör vi barnklädbyte på Naturhistoriska mellan kl 14-16. Till detta behövs 3 personer som hjälper till att ta emot kläder, dela ut bytesbiljetter och hålla i ordning. Din hjälp behövs från 13-ca 16.30.

Fixa gardiner

Vi behöver gardiner att hänga över leksakshyllorna samt gardiner för fönstrena. Detta t.ex. för att det hade varit bra att kunna täcka för vid vissa event (lätt att bli distraherad av leksakerna när en ska ha barnyoga och svårt att få till discokänsla när det är jätteljust). I engagemanget ingår att fundera ut hur de ska hängas upp, genomföra inköpen (fast LB betalar ju såklart) och sedan sy det som behövs.

Bemanning

Vi behöver hjälp med bemanning på lördagar!

Heldag eller halvdag, båda funkar. Kom själv eller ta med en pyttis som mest bara hänger på. (Pga. att vi har så begränsat med antal personer som kan hänga här på samma gång, går det nu inte att ta med sig sina lekande kids under bemaningen 😞)

För att boka upp dig, maila oss (knapp nedan) och meddela när du kan komma.

Slottsskogsgatan 13, 414 53 Göteborg
Öppettider: Tis, ons, tors 14-17, fre 10-17 & lör 9-15