lör 05 sep. | Leksaksbiblioteket i Majorna

05 sep. 2020 09:00 – 15:00
Leksaksbiblioteket i Majorna, Slottsskogsgatan 13, 414 53 Göteborg, Sweden

Om evenemanget

Dags för miniloppis och teater för de små. Eventet äger rum utomhus, vid Leksaksbiblioteket.

TEATER: FIASKO KOMPANIET - ETT OVÄNTAT BESÖK: KL 13:00  En  sight specific performance för små. Två spektakulära, nyfikna och  färgglada karaktärer kommer på besök. Dom sprider glädje men är mycket  noga med trygghet och avstånd. Med dans och rörelse smyger dom sig fram  och sticker ut från landskapet i sina stora, vackra, uttrycksfulla  former. Och visst kan dom göra tricks . . . Dom kan till och med sjunga!

MINILOPPIS  kl. 9 -15: Leksaker och barnkläder. Alla intäkter från loppisen går  till Leksaksbibliotekets förening, för verksamhetens fortsatta  överlevnad. Betalning, endast swish.

BARNKLÄDBYTE kl. 9-15: Barnkläderna kan antingen köpas eller bytas. För byte gäller: - Lämna in hela och rena barnkläder i fint skick (ej nopprigt eller blekt) - Få bytesbiljetter, 1 mot 1, dock max 5 per person. Ytterkläder motsvarar 2 biljetter. (Bytesbiljetterna går också att använda vid senare tillfälle.)

Hoppas vi ses!

Till FB-event: https://www.facebook.com/events/2656602621220964